Werkwijze

Onze werkwijze valt het beste te omschrijven als een no-nonsense aanpak. Wij bieden begeleiding op maat en passen onze kennis en ervaring toe. We vinden de inhoud en kern echter belangrijker dan te verzanden in zorgtermen en te strooien met methodieken. Belangrijker vinden wij het om te werken aan de basis van een goede samenwerking: gelijkwaardigheid en vertrouwen. Wij geloven dat dit een voorwaarde is om te kunnen werken aan de hulpvraag en vergroten van zelfredzaamheid.

Samen met een vaste begeleider wordt er een begeleidingsplan ingevuld en gedurende de begeleiding worden er doelen opgesteld. De begeleiding vindt plaats in de eigen omgeving van de hulpvrager, maar afspraken kunnen ook op onze werkplek plaatsvinden. Je kunt van van Kwestie van Zorg flexibiliteit verwachten in het plannen van afspraken.

Kwestie van Zorg biedt begeleiding die verder kijkt dan de gebruikelijke levensgebieden. Onze betrokkenheid betekent ook dat wij het leuk vinden om bij gezamenlijke interesses van hulpvragers samen te komen of activiteiten te organiseren.

Neem nu vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op